Русский angielski
TYLKO DOMENKA BLOGOWA PROFIT-HUNTERS.BIZ! TOP, STRONY CC I INNE - Oszustwa!
PerfectMonet Epaycore Yandex Money Payeer Okpay Qiwi Payza BTC

Przegląd i opinie na temat projektu X100.fund. Praktyczny pośrednik z naliczaniem od 1% do 6% w dni powszednie.

Przegląd projektu funduszu X100W dzisiejszym przeglądzie rozważymy interesujący projekt średnioterminowy, który po 5 miesiącach reżimu partyzanckiego zmienił markę i wprowadził nowe wszechstronne taryfy. Wraz z przeprojektowaniem tryb działania platformy wszedł w aktywną fazę rozwoju z podłączeniem znanych monitorów i blogów. Rentowność określa się od 1% dziennie, oddzielne bułki są przewidziane na reinwestycje. W przeglądzie w pełni przeanalizujemy wszystkie szczegóły funduszu inwestycyjnego, zalecamy zapoznanie się.

Fundusz X100 (Rozpoczęcie projektu: 25 kwietnia 2021; Rebranding: 28 września 2021).

Przegląd projektu funduszu X100

według legendy Fundusz X100 powstał w 1986 roku i od 35 lat inwestuje w różne sektory gospodarki. Firma rozpoczęła swoją działalność od inwestycji w akcje obiecujących organizacji, teraz kapitał obrotowy i profesjonalny poziom pracowników pozwalają jej angażować się w startupy high-tech, rynek kryptowalut i inne obszary finansowe, które przynoszą wysokie zyski. Zgodnie z informacjami na stronie, cała dokumentacja prawna jest dostępna i może być dostarczona na indywidualne żądanie.

Konstrukcja projektu został stworzony w wyjątkowej formie, wygląda świeżo, trochę lakonicznie i co najważniejsze profesjonalnie. Treść jest dyskretna, treść jest słaba, zwłaszcza sekcja FAQ, ale kluczowe punkty zostały opublikowane. Część tekstowa została przygotowana w języku angielskim, treść jest oryginalna. Możliwość adaptacji zasobu jest dobrze wykonana, niektóre elementy wymagają pewnych drobnych ulepszeń po przeprojektowaniu, ale ogólnie strona jest wykonana dobrze.

Plany inwestycyjne podzielone na dwa pakiety dla zwykłych inwestorów i dużych inwestorów. Każdy pakiet inwestycyjny zawiera 4 plany z różną formą inwestowania i otrzymywania dywidend. Minimalny depozyt w pierwszym pakiecie dostępny jest od 25-100$, w zależności od wybranej płatności (Perfect Money - od 25$, TRC20 USD - od 50$, pozostałe kryptowaluty - od 100$). Opłaty i ważność taryf są podawane w dniach roboczych. Pierwszy plan jest klasyczny i oferuje stawkę dzienną w wysokości 1% w dni powszednie przez 15 dni roboczych z zwrotem na koniec. Drugi plan jest dostępny tylko do reinwestycji z salda i zapewnia 5.5% na 25 dni roboczych bez zwrotu depozytu. Pozostałe plany nie mają dziennych odsetek i są wypłacane jednorazowo w wysokości 175% -450% po 25-45 dniach roboczych. Pakiet dla dużych inwestorów od 1000 $ i więcej jest podobny do pierwszego, ale zysk jest wyższy.

Pakiet inwestycyjny „Podstawowy”

Plany inwestycyjne dla projektu Funduszu X100

1. Start
1% w dni powszednie w dni robocze 15
Minimalny/maksymalny wkład: $25/50/100 - $999
Depozyt na koniec
Zysk netto - 15%

2. Zainwestuj ponownie
5.5% w dni powszednie w dni robocze 25
Minimalny/maksymalny wkład: $25/50/100 - $999
Kaucja jest wliczone w zapłacie
Zysk netto - 37.5%
Przeżywa dni rentowności 19
Dostępne tylko z salda

3. mądry
po kilku dniach roboczych 175 25%
Minimalny/maksymalny wkład: $25/50/100 - $999
Depozytu, a zysk na koniec
Zysk netto - 75%

4. VIP
po kilku dniach roboczych 450 45%
Minimalny/maksymalny wkład: $25/50/100 - $999
Depozytu, a zysk na koniec
Zysk netto - 350%

Pakiet inwestycyjny „PRO”

Plany inwestycyjne dla projektu Funduszu X100

1. Uruchom Pro
1.8% w dni powszednie w dni robocze 15
Min / max wkład: 1000 $ - $ 1000000
Depozyt na koniec
Zysk netto - 27%

2. Zainwestuj ponownie
6% w dni powszednie w dni robocze 25
Min / max wkład: 1000 $ - $ 1000000
Kaucja jest wliczone w zapłacie
Zysk netto - 50%
Przeżywa dni rentowności 17
Dostępne tylko z salda

3. Inteligentny profesjonalista
po kilku dniach roboczych 250 25%
Min / max wkład: 1000 $ - $ 1000000
Depozytu, a zysk na koniec
Zysk netto - 150%

4. VIP Pro
po kilku dniach roboczych 650 45%
Min / max wkład: 1000 $ - $ 1000000
Depozytu, a zysk na koniec
Zysk netto - 550%

Część techniczna:
- Licencjonowani GoldCoders script
- ochrona DDoS z CloudFlare
- Szyfrowanie SSL z CloudFlare (w 1 rok)
- Konto PM-Zweryfikowane
- Unikalna konstrukcja.

Szczegółowe informacje na temat monitorów z tym projektem można zobaczyć Allhyipmon

Możesz zobaczyć dynamikę depozytów w projekcie na Strona startowa dla inwestorów

Szczegółowe statystyki i szczegółowe analizy techniczne można zobaczyć na stronie Hyiplogi

Dyskusja na temat projektu MMGP

Systemy płatności: Idealne pieniądze, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, Dogecoin, Tether (USDT).
Rodzaj płatności: Ręcznie (do 24 godzin).
Minimalna kwota wypłaty wynosi 0.25 USD (0.001 BTC, 0.01 ETH, 0.3 LTC, 0.1 DASH, 1 XRP, 10 DOGE, 2.5 USDT TRC20).
Komisja za odstąpienie nr.

Program Partnerski (dupleks): 5%% depozytów skierowań -2.
5% osadów z skierowania 1 poziomie
2% osadów z skierowania 2 poziomie

Rejestracja na stronie Funduszu X100, tworzenie wpłaty i wypłata środków:

1. Aby się zarejestrować, użyj linku polecającego z bloga do oficjalnej strony internetowej i kliknij „Pierwsze kroki”. Następnie wypełnij formularz rejestracyjny, sprawdź upline (powinno być „ProfitHuntersBIZ"), wpisz kod z obrazka, zaakceptuj regulamin i kliknij przycisk"SIGN UP - zapisz się".

Rejestracja w projekcie X100 Fund

2. Aby zainwestować, przejdź do „Złożyć depozyt”. Wybierz plan inwestycyjny, wprowadź kwotę wpłaty, określ system płatności i kliknij "BRAKUJE”. Następnie sprawdź dane na wpłacie i potwierdź przyciskiem "Drewna".

Tworzenie lokaty w projekcie X100 Fund

3. Wypłaty naliczonego zysku dokonuje się w sekcji „Wypłać środki”. W tym celu wskaż system płatności, wprowadź kwotę i kliknij odpowiedni przycisk, aby potwierdzić wypłatę.

Kontakt:
Adres, formularz zwrotny, e-mail, telefon.

Wnioski: wysokiej jakości projekt z działającym marketingiem i dobrym przygotowaniem. Zasób został uruchomiony w kwietniu, nalegano na 5 miesięcy, aw tym aktywnym sezonie administracja postanowiła wyjść z cienia z nowym projektem i propozycjami inwestycyjnymi. Istotne są 2 taryfy, a mianowicie pierwsza z zyskiem 1% w ciągu 15 dni roboczych, a druga z naliczaniem 5.5% w ciągu 25 dni roboczych, ale w tle nie można utworzyć depozytu z systemu płatności, jest to dozwolone tylko od Saldo. Jednak administracja jest gotowa wesprzeć inwestorów ciekawymi propozycjami, oczekiwana jest dobra praca, przyjrzyj się bliżej. Projekt znajduje się na naszym portalu w ramach „Ochrony depozytów” do 3 listopada 2021 r. z funduszem 500 USD. Naszym partnerom oferujemy zwrot 7% ​​Twojego depozytu.

Zapisz się do naszego kanału telegram - Zamówić
Czat z codziennej dystrybucji pieniędzy - dodać
refbek Zamówienie z hojnych premii za pośrednictwem naszej bot - próbować

9 recenzji dla "Recenzji i opinii na temat projektu X100.fund. Praktyczny pośrednik z naliczaniem od 1% do 6% w dni powszednie."

  1. sergo1964:

    10.22.21 08:18 Rachunek otrzymany +0.5 Otrzymany Płatność 0.5 USD z konta U29912260 na konto U173 ****. Partia: 427008735. Notatka: Płatność API. Wypłata z X100.Fund.

  2. sergo1964:

    10.20.21 15:42 Rachunek otrzymany +0.5 Otrzymany Płatność 0.5 USD z konta U29912260 na konto U173 ****. Partia: 426661514. Notatka: Płatność API. Wypłata z X100.Fund.

  3. sergo1964:

    10.19.21 12:18 Rachunek otrzymany +0.5 Otrzymany Płatność 0.5 USD z konta U29912260 na konto U173 ****. Partia: 426392812. Notatka: Płatność API. Wypłata z X100.Fund.

  4. sergo1964:

    10.18.21 11:41 Rachunek otrzymany +0.5 Otrzymany Płatność 0.5 USD z konta U29912260 na konto U173 ****. Partia: 426181013. Notatka: Płatność API. Wypłata z X100.Fund.

  5. sergo1964:

    10.15.21 13:03 Rachunek otrzymany +0.5 Otrzymany Płatność 0.5 USD z konta U29912260 na konto U173 ****. Partia: 425634815. Notatka: Płatność API. Wypłata z X100.Fund.

  6. sergo1964:

    10.14.21 06:38 Rachunek otrzymany +0.5 Otrzymany Płatność 0.5 USD z konta U29912260 na konto U173 ****. Partia: 425395452. Notatka: Płatność API. Wypłata z X100.Fund.

  7. sergo1964:

    10.11.21 15:04 Rachunek otrzymany +0.5 Otrzymany Płatność 0.5 USD z konta U29912260 na konto U173 ****. Partia: 424908987. Notatka: Płatność API. Wypłata z X100.Fund.

  8. sergo1964:

    10.10.21 17:50 Konto Otrzymaj +3.5 Otrzymane Płatność 3.5 USD z konta U1854268 na konto U173 ****. Partia: 424754051. Notatka: zwrot za x100.fund z portalu Profit-Hunters Dziękujemy!

  9. sergo1964:

    10.10.21 10:40 Przelew na konto -50.00 Wysłana wpłata: 50.00 USD na konto U29912260 z U173 ****. Partia: 424681168. Notatka: Płatność za koszyk. Wpłać do X100.Fund.

Chinese (Simplified)CzechEnglishFrenchGermanHindiIndonesianItalianJapaneseKazakhKoreanPolishPortugueseRussianSpanishTurkishVietnamese