Русский angielski
TYLKO DOMENKA BLOGOWA PROFIT-HUNTERS.BIZ! TOP, STRONY CC I INNE - Oszustwa!
PerfectMonet Epaycore Yandex Money Payeer Okpay Qiwi Payza BTC

Recenzja i recenzje projektu Zetbull.com. Najlepszy pośrednik z wydajnością 30% miesięcznie od legendarnego administratora (osobisty wybór).

Omówienie projektu ZetBullW dzisiejszej recenzji porozmawiamy o TOP projekcie inwestycyjnym od legendarnego administratora o doskonałej długoterminowej reputacji. Projekt wystartował w maju 2019 roku, przez ponad półtora roku pracował w partyzantce, a od grudnia wszedł na pozycję wyjściową do pracy przy masowych inwestycjach. Kto od dawna czekał na wpis na blogu, nadszedł ten moment, dołącz i uzyskaj najlepsze warunki do „ochrony depozytów” na rynku inwestycyjnym.

ZetBull (Rozpoczęcie projektu: 16 maja 2019 r .; Rebranding: 22 grudnia 2020 r.)
OSOBISTY WYBÓR! Legendarny admin, jeden z najlepszych w branży - polecam każdemu!

Omówienie projektu ZetBull

według legendy międzynarodowa firma ZetBull zajmuje się handlem na giełdach akcji i kryptowalut, a także na rynku Forex. Z uwagi na brak doświadczenia i znajomości reguł rynkowych przez zwykłych użytkowników, spółka przygotowała dla każdego zainteresowanego inwestora specjalny program inwestycyjny, w ramach którego zespół najlepszych traderów i ekspertów finansowych przyniesie stabilny dochód pasywny. Firma Zetbull Limited została oficjalnie zarejestrowana 2 grudnia 2020 roku w Wielkiej Brytanii (numer rejestracji: 13058616).

Konstrukcja Na pierwszy rzut oka strona wydaje się prosta i niekompletna, ale jednocześnie emanuje solidnością i poważnym przygotowaniem. Pod względem struktury i stylu wykonania strona jest zbliżona do poprzednich projektów administratora, wygląd i zawartość są oczywiście niepowtarzalne. Treść zasobu do tej pory dostarczana była wyłącznie w języku angielskim, ale w najbliższej przyszłości planowane jest uczynienie strony wielojęzyczną. Na pierwszej stronie serwisu znajdziesz szczegółowe statystyki finansowe, cechy programów inwestycyjnych i afiliacyjnych, przygotowywana jest prezentacja wideo, a także wiele różnych weryfikatorów, które potwierdzają maksymalną wiarygodność zasobu.

marketing Projekt inwestycyjny Zetbull obejmuje dwie grupy planów, w których możliwe jest otrzymywanie dywidendy codziennie (5 dni w tygodniu) lub na koniec semestru. Treść depozytu we wszystkich przypadkach następuje po dokonaniu depozytu. Zgodnie z planami dziennymi oferują od 1.5% do 2.5% dziennie przez 20-55 dni roboczych. Poniżej w recenzji wyświetlimy się na ekranie i po planach, ale tak naprawdę interesuje nas tylko pierwsza taryfa z minimalną kwotą inwestycji 10 USD. W tej chwili dozwolone jest otwarcie nie więcej niż dwóch aktywnych depozytów z maksymalnym limitem do 1050 $. W miarę rozwoju projektu górny próg będzie się przesuwał w górę, co pozwoli uczestnikom wejść z dużymi depozytami.

Plany inwestycyjne projektu ZetBull

1.5% w dni powszednie w dni robocze 20
2% w dni powszednie w dni robocze 35
2.5% w dni powszednie w dni robocze 55

NOWOŚĆ (od 26.08.2021)
ZET1
2.1 20% dziennie w dniach
Min / max wkład: 10 $ - $ 10000
Depozyt na koniec
Zysk netto - 42%

ZET2
2.5 35% dziennie w dniach
Min / max wkład: 50000 $ - $ 100000
Depozyt na koniec
Zysk netto - 87.5%

ZET3
3.5 55% dziennie w dniach
Min / max wkład: 100000 $ - $ 200000
Depozyt na koniec
Zysk netto - 192.5%

Część techniczna:
- Licencjonowani GoldCoders script
- Domeny kupić w 10 lat (2019 lat)
- Serwer dedykowany
- Ochrona DDoS Ddos-Guard
- szyfrowanie SSL z DigiCert (na 1 rok) + GreenBar
- Konto PM-Zweryfikowane
- Unikalna konstrukcja.

Szczegółowe informacje na temat monitorów z tym projektem można zobaczyć Allhyipmon

Możesz zobaczyć dynamikę depozytów w projekcie na Strona startowa dla inwestorów

Szczegółowe statystyki i szczegółowe analizy techniczne można zobaczyć na stronie Hyiplogi

Dyskusja na temat projektu MMGP

Systemy płatności: Idealne pieniądze, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Tether (ERC20).
Rodzaj płatności: Ręcznie (do 48 godzin).
Minimalna kwota wypłaty to 0.15 USD (dla Ethereum - 3 USD).
Nie pobiera się prowizji za wycofanie zysków

Program Partnerski (trzy poziomy): 5% -2% -1% depozytów skierowań.
5% osadów z skierowania 1 poziomie
2% osadów z skierowania 2 poziomie
1% osadów z skierowania 3 poziomie

Program partnerski projektu ZetBull

Rejestracja w serwisie ZetBull, dokonywanie wpłaty i wypłata środków:

1. Przejdź do witryny, korzystając z linku polecającego bloga i kliknij „SIGN UP - zapisz się”. Wypełnij prosty formularz z danymi osobowymi, sprawdź upline (powinno być „ProfitHuntersBIZ„) i naciśnij„KONTUNUUJ”. Na następnej stronie określ szczegóły portfeli, a następnie ponownie „KONTUNUUJ”. Następnie zaakceptuj zasady projektu, wpisz captcha i naciśnij przycisk "Otwórz moje konto".

Rejestracja w projekcie ZetBull

2. Aby zainwestować, musisz zalogować się na swoje konto osobiste i przejść do sekcji menu „Złożyć depozyt”. Wybierz plan inwestycyjny, określ system płatności, wprowadź kwotę lokaty i kliknij przycisk „Dokonaj depozytu”. Następnie sprawdź dane wpłaty i potwierdź przyciskiem "Proces".

Tworzenie depozytu w projekcie ZetBull

3. Aby wypłacić środki, przejdź do swojego konta w sekcji „Wypłaty”. Wybierz system płatności z dostępnym saldem, wprowadź kwotę i naciśnij przycisk „Żądanie„Do wypłaty.

Kontakt:
Adres, formularz zwrotny, e-mail, wsparcie online, kanał telegramu, sieci społecznościowe Twitter i Facebook.

Wnioski: w trakcie pracy nad projektem i przez minutę to już ponad 700 dni od momentu uruchomienia myślę, że nikt nie ma wątpliwości, że na czele stoi ten sam „dziadek”, którym najczęściej kierują różni podwładni. Zetbull został dodany do bloga w grudniu w dziale testowym, tuż przy pierwszym rebrandingu po długiej wojnie partyzanckiej. Już w tym okresie można było podwoić swoje inwestycje, ale biorąc pod uwagę surowe początkowe limity i ograniczenia, trzeba było grać małymi kwotami. W momencie publikacji obecnego przeglądu tylko jeden plan inwestycyjny z wydajnością 1.5% w dni powszednie i zwrotem depozytu w ciągu 20 dni roboczych jest nadal aktualny. Teraz deponenci mogą utworzyć nie więcej niż dwa aktywne depozyty po 1050 $ każdy. Z biegiem czasu maksymalny próg wzrośnie, oczekuje się poprawy warunków dla aktywnych partnerów i wzrostu charakteru reklamowego, co zapewni projektowi systematyczny napływ inwestycji i płynny rozwój. Dodajemy platformę jako Osobisty Wybór bloga, zdecydowanie polecamy każdemu, aby włączył ją do swoich portfeli inwestycyjnych, razem zarobimy gotówkę. Projekt znajduje się na naszym portalu w ramach „Ochrony depozytów” do 17 maja 2021 r. Z funduszem w wysokości 500 USD. Naszym partnerom oferujemy zwrot 10% depozytu.

Zapisz się do naszego kanału telegram - Zamówić
Czat z codziennej dystrybucji pieniędzy - dodać
refbek Zamówienie z hojnych premii za pośrednictwem naszej bot - próbować

286 recenzji dla "Recenzji i recenzji projektu Zetbull.com. Najlepszy pośrednik z wydajnością 30% miesięcznie od legendarnego administratora (osobisty wybór)."

  1. Katenkakatyush:

    Zetbull 4.20 $ na Twoje konto Tether TRC20 19 września 2021 14:09:45.
    Transaction ID is 896f8ea9fd4d3e0f4af846b5967f12c12741bd55dd4136f525b0abe9238f924b.

  2. Katenkakatyush:

    Zetbull 4.20 $ na Twoje konto Tether TRC20 17 września 2021 14:52:51.
    Transaction ID is 92a60db7a95b1650efd960d0052f745a5531791e7cb4580342dba0a933d0e69a.

  3. Igor Leonidović:

    Благодарю за быстрый рефбек! 10,15 $ Проект: ZETBULL f47a895232ee58485226938475615bfac8c54c31880961d5c6c4a7537dc23554

  4. Katenkakatyush:

    Zetbull 4.20 $ na Twoje konto Tether TRC20 16 września 2021 12:08:00.
    Transaction ID is cc21af5731565982596535a89ad26e7eac294d9ebd3e6a1b2989c7d64ad7da1c.

Chinese (Simplified)CzechEnglishFrenchGermanHindiIndonesianItalianJapaneseKazakhKoreanPolishPortugueseRussianSpanishTurkishVietnamese